Vraag maar Raak!

Kan ik de vragen van tevoren inzien?

In een kort gesprekje voorafgaande aan het interview bespreken we de vragen, tenslotte gaat niet iedere vraag op voor iedereen. Je kunt dan gewoon een andere kiezen en soms maken we samen een vraag ter plekke. Er zijn ook kandidaten die het  leuker vinden om verrast te worden dus dat kan natuurlijk ook!

Tijdens het interview zal ik ook nog wat vragen stellen die bij mij opkomen en wellicht interessant zouden kunnen zijn voor de kijker. Het fijne van video is, is dat we altijd een antwoord of vraag er weer uit kunnen knippen als jij dat wilt!

Wat moet ik aan?

Je hoeft niets speciaals aan te trekken. Kom lekker als jezelf, in kleding waar je je goed in voelt! Zorg wel dat je kleding zonder vlekken en vouwen is en indien nodig, neem je make-up tasje mee  😉

Mag ik iets of iemand meenemen naar het interview?

Jouw BFF of andere single vrienden mogen altijd mee natuurlijk! We maken er gewoon een feestje van! En mocht je nou 3 hazewind honden hebben of een leguaan die je heel graag wilt laten zien dan kun je die ook prima meenemen natuurlijk, maakt misschien het beeld over jou een stuk meer compleet. Anders kun je altijd even contact opnemen wat wel of niet mogelijk is. 🙃

Hoe lang duurt het interview?

Reken erop dat dat ongeveer een half uurtje zal zijn. Je komt naar de bank toe, je pakt even lekker wat te drinken, we leren elkaar even een beetje kennen en ik stel je gewoon een paar leuke vragen. Mocht je een andere vraag willen of zelf iets vertellen dan kan dat ook natuurlijk. Alles wat je liever niet in beeld wilt hebben knip ik er weer uit. Het wordt hoe dan ook een leuk filmpje!

Na ongeveer een week zal jouw filmpje zichtbaar zijn op deze website.

Hoe krijg ik de reacties binnen van mensen die mij beter willen leren kennen?

Als iemand geïnteresseerd is in jou na het zien van jouw filmpje kan diegene direct een reactie naar jou toesturen via deze website.

 

Wat gebeurt er met mijn video als ik een relatie heb gevonden?

Zodra jij aan mij kenbaar maakt dat je de liefde hebt gevonden dan komt er op jouw filmpje een ‘stempel’ met ‘bezet’ erop en dan is je filmpje ook niet meer te bekijken. 

Zijn er voor mij kosten aan verbonden? En hoe verdien jij hier aan?

Als je op de bank wilt vraag ik daar een vrijwillige bijdrage voor. 

Ik zet de bank neer op een leuke plek ergens in Nederland. Maandelijks worden de plekken kenbaar gemaakt op mijn Instagramaccount @bijvivopdebank 

Kom naar me toe en neem plaats! Ik heb koffie, thee,  en andere lekkere drankjes en het is altijd gezellig! We maken we het interview, en de volgende kan plaatsnemen op de bank!

Daarna worden de interviews bewerkt en komen die online op deze website. Voor een klein bedrag kan een geïnteresseerde in jou jouw filmpje bekijken en op jou reageren! 

Ga lekker door je reacties heen en met wie je een klik voelt, ga daar dan lekker mee op date! Als je je liefde hebt gevonden haal ik je van mijn platform af. 

Als je het leuk vindt om mij te steunen en te helpen om BVODB groter te maken kun je “vriend van Viv” worden voor 2,99€ per maand. Daarmee steun je mij en help je mij mee om Bij Viv op de bank te laten groeien én om de wereld een stukje mooier te maken ♥️