Vraag maar Raak!

Kan ik de vragen van tevoren inzien?

In ons gesprek voorafgaande  aan het interview bespreken we de vragen, tenslotte gaat niet iedere vraag op voor iedereen. Je kunt dan gewoon een andere kiezen en soms maken we samen een vraag ter plekke. Er zijn ook kandidaten die het  leuker vinden om verrast te worden dus dat kan natuurlijk ook!

Tijdens het interview zal ik ook nog wat vragen stellen die bij mij opkomen en wellicht interessant zouden kunnen zijn voor de kijker. Het fijne van video is, is dat we altijd een antwoord of vraag er weer uit kunnen knippen als jij dat wilt!

Wat moet ik aan?

Je hoeft op zich niets speciaals aan te trekken. Kom lekker als jezelf, in kleding waar je je goed in voelt! Zorg wel dat je kleding zonder vlekken en vouwen is en indien nodig, neem je make-up tasje mee  😉

Mag ik iets of iemand meenemen naar het interview?

Mocht je nou 3 hazewind honden hebben of een leguaan die je heel graag wilt laten zien dan kun je die prima meenemen natuurlijk, maakt misschien het beeld over jou een stuk meer compleet. Anders kun je altijd even contact opnemen wat wel of niet mogelijk is. 🙃

Hoe lang duurt het interview?

Reken erop dat het afnemen van het interview in totaal zo’n twee uur in beslag neemt. We maken eerst even kennis natuurlijk, bespreken jouw kernwoorden en welk praatje ik over jou ga houden. Na het afnemen van het interview gaat de editor aan de slag.

Binnen twee weken zal jouw interview zichtbaar zijn op Instagram en op de website.

Hoe krijg ik de reacties binnen van mensen die mij beter willen leren kennen?

Als je geïnteresseerd bent in een vrijgezel op de bank dan kun je dat kenbaar maken via de link in bio op Instagram of hier op de website https://www.bijvivopdebank.nl/reageer-op-een-vrijgezel. Als de meeste reacties binnen zijn worden die gebundeld en toegestuurd.

Na plaatsing van jouw video zul je twee weken later alle reacties van mij krijgen.

Wat gebeurt er met mijn video als ik een relatie heb gevonden?

Zodra jij aan mij kenbaar maakt dat je een leuke liefde hebt gevonden dan komt er op jouw filmpje een ‘stempel’ met ‘bezet’ erop en dan is je filmpje ook niet meer te bekijken. 

Zijn er voor mij kosten aan verbonden? En hoe verdien jij hier aan?

Als je op de bank wil vraag ik daarvoor 127€. 

Voor dat bedrag kom ik naar je toe, maak ik het interview in samenwerking met een editor, plaats ik een foto van jou voorafgaande aan het interview waarop volgers een vraag aan jou kunnen stellen. Ik beheer alle reacties en ook de reacties van geïnteresseerden als jouw filmpje online staat. 

Mocht je na het doorlezen van je reacties een keuze hebben gemaakt met wie je een keer op date wilt dan zal ik de andere geïnteresseerden op de hoogte brengen zodat jij je kunt focussen op je potentiële nieuwe liefde!

Verder krijg je natuurlijk jouw interview en de eerste twee maanden van het membership dat binnenkort komt cadeau. 

Binnenkort ga ik met een abonnementsvorm werken waar je onbeperkt alle filmpjes kan bekijken en kunt reageren op de vrijgezellen waarin je geïnteresseerd bent. Mocht je nou geen zin hebben in een abonnement dan kun je een dagpas nemen om een kijkje te nemen bij de vrijgezellen.

Maar dit komt pas later

Als je het leuk vindt om mij te steunen en te helpen om BVODB groter te maken kun je “vriend van Viv” worden voor 2,99€ per maand. Daarmee steun je mij en help je mij mee om de wereld een stukje mooier te maken.