Hoe werkt het?

Je bent het single zijn zat en je wilt jezelf eens goed op de liefdesmarkt zetten. 

Check op @bijvivopdebank waar de bank de komende tijd komt te staan of je kunt je opgeven door het aanmeldformulier in te vullen. In dat geval neem ik contact met je op wanneer de bank bij jou in de buurt is!

Zo gepiept!

Vervolgens kom je naar de bank toe, neem je een drankje en relax!

We leren elkaar even een beetje kennen en je komt op de bank. Ik stel je een paar leuke vragen tijdens het interview zodat de kijker direct een goed beeld van jou krijgt! Daarna kan de volgende op de bank!

Het interview bewerk ik later samen met een editor tot een superleuk kort, catchy filmpje waarin jij op je leukst en echtst neergezet wordt. Precies zoals je bent!

Na ongeveer 1 week plaats ik jouw interview op deze website. Op @bijvivopdebank komt een teaser te staan. Mensen die geïnteresseerd zijn in jou kunnen d.m.v. een kleine bijdrage jouw filmpje bekijken, jouw bio lezen en direct op jouw reageren!

Hoe leuk is dat?

Vanaf het moment dat je een leuke nieuwe liefde hebt gevonden kun je me dat laten weten dan plaats ik een stempel ‘bezet’ op jouw filmpje en kan die niet meer bekeken worden. Mocht je er weer op willen dan is dat altijd mogelijk.